Masseren een nieuwe uitdaging

Graag stel ik me aan u voor. Ik ben Veronique Balendonck en ben in 2013 de opleiding massagetherapeut bij Holos Academie in Utrecht gaan volgen. Deze opleiding sprak mij heel erg aan omdat er rust uitgaat van holistisch masseren. Rust die er te weinig was in mijn eigen leven tot een paar jaar geleden. Altijd druk en alles moest goed gebeuren.

Doordat mijn baan in het onderwijs in augustus 2013 stopte onderzocht ik of er een mogelijkheid was om iets heel anders te gaan doen. Van mijn administratieve functies in het onderwijs heb ik veel geleerd. Maar ik wilde mijn hart volgen. Iets waar ik met mensen persoonlijk mocht gaan werken.

Onze kinderen zijn volwassen en hebben inmiddels allemaal hun eigen plekje gevonden. Naast ons gezin wilde ik daarom een aanvullende invulling aan mijn leven gaan geven. Er ontstond ruimte om een nieuwe opleiding te gaan doen, en zo kwam Holos Academie op mijn pad. Een nieuwe uitdaging.

Studeren bij de Holos Academie

Bij Holos Academie heb ik geleerd hoe je op een holistische wijze masseert. Dit was helemaal wat ik zocht. Door alle oefenmassages die ik heb mogen geven tijdens de 15 maanden durende studie tot holistisch masseur heb ik mogen ervaren hoeveel baat mensen, die de massages hebben ontvangen, erbij voelden. Personen, die nog nooit deze manier van masseren hebben ervaren, geven aan dat ze het een heel bijzondere ervaring vinden en dat ze graag bij mij terug willen komen als klant. Daar word ik heel blij van!

Voel en Gevoel in ontwikkeling

Inmiddels heb ik mijn draai helemaal gevonden in het masseren, heb ik mijn diploma Holos Masseur behaald en ben ik per 1 januari 2015 mijn eigen massagepraktijk gestart. Ik nodig u uit om een keer een massage bij mij te komen ervaren. Ik blijf mijzelf bijscholen om meer diepgang te krijgen in mijn manier van masseren. Inmiddels heb ik de volgende bijscholing gevolgd:

  • Tweede leerjaar Massage Therapeut bij Holos Academie waarin ik voetreflexologie heb afgerond 
  • Masterclass Kanker in de Praktijk bij Holos Academie in Utrecht
  • Cursus Docent Shantala Babymassage bij Holos Academie in Utrecht
  • Cursus Peutermassage bij Vakgroep Shantala Docenten in Veghel
  • Cursus masseren bij rugklachten bij Zonnevlecht Opleidingen in Vlijmen
  • Cursus Zwangerschapsmassage bij Massage Academie in Apeldoorn
  • Cursus Hotstone Massage bij Zonnevlecht Opleidingen in Vlijmen
  • Cursus Voetreflex en ADHD bij Zonnevlecht Opleidingen in Vlijmen

Recent heb ik mijn specialisatie uitgebreid met het masseren van kinderen en volwassenen die speciale zorg nodig hebben.

Meer informatie op: LinkedIn.