Telefoonnummer

06-12589975

Email

info@voelengevoel.nl

Openingstijden

Ma-vr: 9 tot 19 uur

Heeft u het gevoel dat u in uw leven geregeld tegen dezelfde problemen aanloopt of dat oude hardnekkige patronen uw functioneren bepalen? Zijn er negatieve stemmen uit het verleden die in u voortleven? Zit u zichzelf met uw denken in de weg, leeft u niet uw eigen waarheid? Trekt u geregeld dezelfde negatieve situaties of personen aan? Soms lijken de zaken goed te lopen maar is er een onbestemd verdriet, een ontevredenheid of verwarring die u erop attendeert dat u eigenlijk wat zou willen veranderen in uw leven. Dat zijn situaties waarin coaching iets voor u zou kunnen betekenen.

Tijdens een coaching sessie maakt u als het ware een reis door uzelf en kunt u binnen uzelf meer ruimte ervaren dan alleen het denken u biedt. Er wordt contact gemaakt met de ruimte binnen uzelf waar zich nieuwe impulsen, wijsheid en ideeën bevinden, in overeenstemming met uw eigen wezen. Hierdoor kunt u gaan ervaren dat u lichter en meer ontspannen gaat leven en er meer ruimte is voor blijdschap en genieten in uw leven.

Hoe ga ik te werk?

Ik werk vanuit een holistische visie. Dat betekent dat de behandeling is gericht op u als totale mens, waarbij ik kijk naar het verband tussen lichaam, geest en leefomgeving. Wanneer deze factoren uit balans zijn, kun je last krijgen van lichamelijke en emotionele klachten. Denk hierbij aan spanningsklachten zoals hoofdpijn, vermoeidheid, maag- en buikklachten, spier- en gewrichtsklachten, benauwdheid, hartkloppingen, rusteloosheid, prikkelbaarheid, piekeren, niet kunnen ontspannen, slecht slapen, burn-out en sombere gevoelens. Klachten waar geen medische oorzaak voor te vinden is. Door middel van voetreflexbehandelingen, gesprekken en oefeningen gaan wij op zoek naar de oorzaak van uw klachten en gaan hiermee aan de slag. Op deze manier leert u meer over uzelf en het ontstaan van uw klachten. Een behandeling kan tevens preventief gebruikt worden om klachten te voorkomen.

Uw inzet

Probeer tijdens de behandeling wakker en alert te blijven om eerlijk en open naar uzelf te kunnen kijken. Op deze manier kunt u kijken naar wat bewust gezien en erkent wilt worden. Uw lichaam hoeft het dan niet meer aan te geven via ongemakken. U krijgt hierdoor meer inzicht in uw proces en daardoor ruimte voor een keus om situaties anders aan te pakken.

Behandeling

Voetreflex-behandeling waarbij alle drukpunten van de organen op uw voeten met zorg en aandacht worden gemasseerd in combinatie met gesprekken die inzicht bevorderen met behulp van de reflexpunten.