Telefoonnummer

06-12589975

Email

info@voelengevoel.nl

Openingstijden

Ma-vr: 9 tot 19 uur

Een kindje op komst? Van harte proficiat met je zwangerschap!

Tijdens je zwangerschap gebeurt er veel in je lichaam in een relatief korte periode. Hormonen veranderen je spieren en gewrichten. Alles wordt losser en soepeler om ruimte te maken voor je kind en om jou voor te bereiden op de bevalling. Deze veranderingen kunnen ervoor zorgen dat je sneller moe bent. Soms krijg je last van lichamelijke klachten zoals pijn in je nek en rug, bekkenklachten, vocht vasthouden en slecht slapen.

Zwangerschapsmassage helpt om deze klachten te verminderen. De massage werkt ontspannend. Je spieren worden soepeler. Je bloedcirculatie en die van je kindje worden gestimuleerd. Je ademhaling wordt dieper en je hoofd komt even helemaal tot rust. Je lichaam kan zich herstellen. Door even stil te staan bij alle veranderingen in je lichaam word je je nog bewuster van de baby in je buik. 

Zwangerschapsmassage kan vanaf 10 weken zwangerschap gegeven worden tot het moment van de bevalling. Deze massage is een ondersteunende massage waarbij je in zijligging gemasseerd wordt. Herken je een of meer van de onderstaande situaties?

▪ Je wilt gewoon lekker ontspannen tijdens je zwangerschap.
▪ Je bent snel moe.
▪ Je wilt weer eens een nacht lekker slapen.
▪ Je houdt vocht vast in voeten, enkels en benen.
▪ Je wilt meer rust in je hoofd en lijf.
▪ Je maakt je zorgen waardoor je je wel eens angstig of gestrest voelt.

Dan is een zwangerschapsmassage echt iets voor jou. Even heerlijk ontspannen als cadeautje voor jezelf.

Ervaar je veel ongemak van typische zwangerschapsklachten, kies dan voor de behandeling zwangerschapsreflexologie. Deze werkt doelgericht op de plekken waar problemen zitten en draagt bij aan de vermindering van die klachten.