Telefoonnummer

06-12589975

Email

info@voelengevoel.nl

Openingstijden

Ma-vr: 9 tot 19 uur

Chinflex® is ontwikkeld door Total Health Opleidingen en is gebaseerd een traditionele Chinese voetmassage. In China is het heel gewoon voetmassages te ondergaan om je fit en vitaal te (blijven) voelen en eventuele klachten zo snel mogelijk te behandelen. Je hoeft geen klachten te hebben om baat te hebben bij een Chinflex-behandeling. Deze massage werkt op ieder moment ontspannend en vitaliserend.

Deze vorm van voetmassage is een weldaad voor lichaam en geest. Het is een behandeling die gebaseerd is op de oude originele voetmassageprincipes waarbij de voeten, onderbenen en knieën intensief gemasseerd worden. Tijdens de massage worden verschillende acupunctuurpunten behandeld.
De Chinflex-massage werkt op de reflexzones op de voeten, de meridianen, acupunctuurpunten en op extra punten, bijvoorbeeld als iemand klachten heeft zoals slapeloosheid, diabetes etc. De knieën en onderbenen, waar veel belangrijke acupunctuurpunten zitten, worden altijd uitgebreid gemasseerd.

Door de combinatie van dit alles wordt het lichaam intens en volledig behandeld. De resultaten zijn dan ook vaak heel gunstig.