Telefoonnummer

06-12589975

Email

info@voelengevoel.nl

Openingstijden

Ma-vr: 9 tot 19 uur

Bij deze voerreflexbehandeling kom je tot ontspanning en je lichaam wordt vitaler tijdens de behandeling. Het toverwoord voor vitaliteit is genieten. Dan is je geest blij en je ademhaling en hartslag zijn rustig. Hierdoor worden er direct stoffen in je lichaam afgescheiden die zorgen dat je immuunsysteem een signaal krijgt waardoor ook je hormonale- en je spijsverteringssysteem een signaal krijgen. Daardoor zorgt ‘genieten’ dat je geest gelukkig wordt en ontspant. En dit heeft een positief effect op je lichamelijke gezondheid.

De unieke combinatie van westerse en oosterse technieken, waarbij zowel de reflexzones op de voeten als de meridianen (energiebanen) op de onderbenen en acupunctuurpunten worden meegenomen, maakt de behandelingen zeer doeltreffend. Maar ook als u gezond bent en wilt blijven is een ontspannende of vitaliserende voetreflexmassage een aanrader.

Zelf kun je hier ook aan werken door actief te zijn, gezonde voeding tot je te nemen, positief te denken, houd humor, je innerlijke rust te ervaren en energie krijgen van je sociale omgeving. Maar ook ademhalingsoefeningen dragen hieraan bij.