Telefoonnummer

06-12589975

Email

info@voelengevoel.nl

Openingstijden

Ma-vr: 9 tot 19 uur

De Aromatouch massage is een ontspannende massage die met acht essentiële oliën of blends wordt gegeven op de rug, handen en voeten. Deze acht verschillend geurende, helende en ondersteunende oliën zijn 100% etherisch en hebben allen een specifieke werking op het lichaam en spelen een heel belangrijke rol tijdens de massage. De kracht van deze massagetechniek zit in de dieptewerking doordat de oliën op de reflexzones worden toegepast en daardoor snel worden opgenomen in de bloedbaan en het zenuwstelsel.

Wanneer adviseer ik deze massage aan jou als klant?

▪ Als je alleen maar wilt ontspannen
▪ Voor aandacht en ruimte voor jezelf
▪ Stressvermindering
▪ Versterking van het immuunsysteem
▪ Ondersteuning in het verlichten van pijnlijke gewrichten, spieren en ontstekingen
▪ Om evenwicht te brengen in de lichamelijke functies zoals ademhaling, bloeddruk en temperatuur (de algehele homeostase).

Welke oliën en welk effect?

De oliën waarmee deze massage gegeven wordt zijn 100% natuurlijke aromatische werkzame bestanddelen. Ze zijn gewonnen uit planten (gebruikt door oude culturen) die 50 tot 70 keer krachtiger zijn dan kruiden. De kracht van essentiële oliën is dat ze onze cellen kunnen binnendringen waarbij de onderliggende symptomen worden aangeraakt op zowel het fysieke als emotionele gebied. De Aromatouch techniek werkt specifiek op herstellen van de homeostase (het natuurlijk vermogen van het lichaam om balans te vinden) en het minimaliseren van verstoringen hiervan.