Telefoonnummer

06-12589975

Email

info@voelengevoel.nl

Openingstijden

Ma-vr: 9 tot 19 uur

Graag stel ik me aan u voor: ik ben Veronique Balendonck, holistisch voetreflex therapeut. Ik werk met hart en passie in mijn praktijk Voel en Gevoel.

Na meer dan 20 jaar bovenschools in het basisonderwijs gewerkt te hebben als management assistent en personeelsmedewerkster ben ik in 2013 de opleiding massagetherapeut bij Holos Academie in Utrecht gestart. Deze opleiding sprak mij heel erg aan omdat er van holistisch masseren rust uitgaat. Rust die er tot dan te weinig was in mijn leven, ik was altijd druk en alles moest tot in de puntjes gebeuren. In het tweede studiejaar heb ik kennis gemaakt met voetreflexologie. Tijdens dit jaar kwam ik erachter dat ik op een andere manier wilde gaan werken en heb ik allerlei losse modules gevolgd waardoor ik ontdekte in welke richting(en) ik me wilde bekwamen. Daarin heb ik me verder gespecialiseerd en inmiddels heb ik de opleiding VoetreflexPlus Therapeut bij Total Health afgerond. Beide studies vormen de basis van waaruit ik met hart en passie in mijn praktijk werk. Recent heb ik ook de opleiding Medische Basiskennis op Plato-niveau afgerond zodat ik mij kon aansluiten bij een beroepsvereniging en als beëdigd therapeut erkend wordt door de zorgverzekeringen.

Studeren bij Holos Academie

Bij Holos Academie heb ik geleerd hoe je op een holistische wijze masseert. Dit was helemaal wat ik zocht. Tijdens de opleiding heb ik mogen ervaren hoeveel baat mensen, die de lichaamsmassages hebben ontvangen, zich hierbij voelden. Personen, die nog nooit deze manier van masseren hadden ervaren, gaven aan dat ze het een heel bijzondere ervaring vonden en dat ze graag bij mij terug kwamen als klant. Daar werd ik heel blij van!