Telefoonnummer

06-12589975

Email

info@voelengevoel.nl

Openingstijden

Ma-vr: 9 tot 19 uur

Chakra massage

Chakra’s staan voor een aantal levenseigenschappen zoals bijvoorbeeld overleven, macht, liefde, verbeeldingskracht e.d. Soms kan een chakra in onbalans raken en geen energie meer laten doorstromen. Bij een Chakra voetreflexbehandeling worden de reflexzones van de zeven chakra’s gemasseerd. Door op de voet de chakragebieden te masseren, kun je de chakra’s qua energie weer helemaal in balans brengen. Deze massage kan ingezet worden bij vermoeidheid, lichamelijke of emotionele klachten.

Lemniscaatmassage

De voetreflex behandeling is een zachte massage met diepe inwerking op het centrale zenuwstelsel. Deze behandeling kan gegeven worden bij fysieke of emotionele problemen, waarbij men meer evenwicht, stroming van energie en verbinding van het genezingsproces wil ondersteunen. Ook bij pijnklachten of bij littekens kan deze behandeling ingezet worden.

Meridianenmassage

Meridianen zijn energiebanen die als ze geblokkeerd zijn klachten vormen. Op bepaalde punten komen de uiteinden van deze meridianen aan de oppervlakte van ons lichaam. Dit maakt de meridianen toegankelijk van buitenaf. Blokkades in meridianen kunnen worden opgeheven met behulp van bijvoorbeeld acupunctuur, acupressuur en voetreflexologie.

Ik combineer een voetreflexbehandeling met het behandelen van meridianen en ik geef acupressuur (het behandelen van deze acupunctuurpunten met druk, niet met naaldjes). Hiermee breng ik het lichaam in balans waardoor klachten kunnen verminderen of verdwijnen.

Metamorfosemassage

Een metamorfosemassage werkt met de reflexzones van de wervelkolom, die zowel op voeten, handen en hoofd terug te vinden zijn. Deze massage maakt je eigen levensenergie vrij, brengt verandering, rust en een hele diepe ontspanning en bestaat uit een zachte vorm van aanraking van voeten, handen en achterhoofd met een diepe werking.

Zonnevlechtmassage

De Zonnevlechtmassage, gericht op de voet, is een energetische massage welke zorgt dat de spanning in het lichaam op een zachte manier wordt afgevoerd, wat kalmeert en een diepe ontspanning geeft. Deze massage werkt voor mensen die een geestelijke of emotionele onbalans hebben en daardoor problemen hebben met concentreren, of een burn-out of depressie hebben.