Telefoonnummer

06-12589975

Email

info@voelengevoel.nl

Openingstijden

Ma-vr: 9 tot 19 uur

De metamorfosemassage bestaat uit een zachte vorm van aanraking met een diepe werking. De massage maakt je eigen levensenergie vrij, brengt verandering, rust en een hele diepe ontspanning. Een metamorfosemassage werkt met de reflexzones van de wervelkolom, die zowel op voeten, handen en hoofd terug te vinden zijn.

De voeten staan voor “beweging”. Door de voeten te behandelen brengen we beweging tot stand, de energie wordt in beweging gezet. In de rechtervoet zijn de patronen aanwezig waarmee we op het moment werken, zij tonen wat we van ons leven maken. De massage begint ook met de rechtervoet, daarna de linker. In de linkervoet vinden we nog niet tot uitdrukking gebrachte patronen waarmee we het leven binnen kwamen.

De handen staan voor “doen”. Bij de handen wordt dat wat in beweging is gebracht uitgedrukt in handelen. De aanraking op de handen leert ons als het ware om dat wat in beweging is gebracht, om te zetten in daden. De handen corresponderen meer met het hart. Via ons hart kunnen we gehoor geven aan dat wat er in beweging is gebracht. We leren de emoties en gevoelens die los komen te hanteren en ze om te zetten in daden. De levenskracht raakt ons hart en daarmee het vermogen lief te hebben.

Het hoofd staat voor denken. In het hoofd komt het bewegen en handelen samen en wordt geïntegreerd in ons leven. Het hoofd heeft het vermogen om, dat wat loskomt door de voeten en wat gestructureerd is door de handen, geestelijk te verwerken. Het hoofd zet alles weer op een rijtje en integreert het in ons leven.

Deze massage is voor iedereen geschikt, maar in het bijzonder voor:
Mensen die in een veranderingsproces zitten, zoals verandering in de thuissituatie, echtscheiding, problemen op school, werk, ziekte of rouwproces
Bij kinderen met het Downsyndroom, ADHD en autistische kinderen.
Huilbaby’s
Personen die geen keuzes kunnen of durven te maken
Depressieve mensen; het kan inzicht geven in de onderliggende oorzaken
Stervenden, ze worden rustiger na een behandeling
Mensen die in een periode van veranderingen zitten (echtscheiding, sterfgeval, verlies van werk)
Het brengt oude blokkades in beweging en kan je bijvoorbeeld helpen als je ‘vast’ zit in een fase van je leven of bij het loslaten van (oude) patronen.

Een metamorfose massage helpt je om in jezelf naar binnen te gaan en daar te ontdekken wie je ten diepste bent. Als je je kwaliteiten en talenten gaat ontdekken en je belemmeringen onder ogen kunt zien, kun je steeds meer worden zoals je bedoeld bent. Oude blokkades – oude opvattingen, overtuigingen en emoties – kunnen in beweging komen en losgelaten worden.

Behandeling

Deze zachte massage/ aanraking op zowel de voeten als op de handen en het achterhoofd is een rustige behandeling die een heel diepe uitwerking kan hebben.