Telefoonnummer

06-12589975

Email

info@voelengevoel.nl

Openingstijden

Ma-vr: 9 tot 19 uur

Iedereen heeft een eigen geboorteverhaal…

Zelf weet je hier waarschijnlijk niets meer vanaf, maar de manier waarop jij geboren bent heeft een diepte imprint gemaakt en werkt nog steeds in jouw gedrag door en op wie jij bent als persoon. Deze imprint is afhankelijk van allerlei ervaringen bij je ouders, maar ook bij jou terwijl je nog in de buik van je moeder vertoefde. Was je bijvoorbeeld gewenst of juist niet? Verliep de bevalling gemakkelijk en zonder interventies of heeft men moeten ingrijpen? Was je netjes op tijd of heb je een tijdje in een couveuse moeten liggen? Het voelt misschien wat ver van je bed en als erg lang geleden, maar al deze stukjes en vragen hebben onbewust nog steeds invloed op jouw leven.

Wat is de Verbroken Verbinding Massage?

Met behulp van een Verbroken Verbinding Massage kijken we naar jouw geboortepatroon en proberen we je weer vrij te maken van eventuele onbewuste blokkades. Dit doen we door jou vooraf een speciale vragenlijst over jouw geboorteverhaal in te laten vullen. Als je het zelf niet meer weet hoe jouw geboorteverhaal is gegaan kun je het altijd navragen bij die mensen die jou informatie kunnen geven. Vervolgens ontvang je een voetreflexbehandeling gericht op de reflexzones van de voet die met de het verhaal van jouw geboorteverhaal te maken hebben.

Voor wie is dit geschikt?

Deze behandeling is heel geschikt voor moeders met pasgeboren kindjes die een moeilijke bevalling achter de rug hebben en voor zwangeren die een moeilijke periode hebben doorgemaakt of nu doormaken. Maar ook als niet-zwangere en zonder kindje kan deze behandeling je als volwassene helpen om weer verbinding met jezelf te creëren om bijvoorbeeld de band tussen jou en je ouders te versterken.