Telefoonnummer

06-12589975

Email

info@voelengevoel.nl

Openingstijden

Ma-vr: 9 tot 19 uur

Massagepraktijk Voel & Gevoel kan ouders/verzorgers trainen om massages te geven aan baby’s en kinderen. Deze trainingen geef ik in de vorm van een individuele workshop. Voor ouders/verzorgers met een jonge baby (vanaf 10 weken) geef ik workshops waarbij men leert hun baby zelf te masseren.

Na de geboorte is alles voor jullie als ouders anders. Het masseren van je kindje kan je meer zelfvertrouwen geven en je intuïtie ontwikkelen. Het geeft een moment van rust en aandacht voor elkaar. Heerlijk voor je baby, maar ook voor jezelf. Het is een wederzijds genoegen. De cursus is geschikt voor baby’s van 10 weken tot ongeveer 10 maanden. Zeker voor baby’s die onrustig zijn, die zich overstrekken of baby’s met een handicap is deze vorm van massage een hele goede vorm van contact. Tijdens de cursus worden ook verschillende thema’s behandeld.

Wil je meer informatie over de workshop / cursus dan nodig ik je uit contact met mij op te nemen. Ik vertel je er graag inhoudelijk over en ook wat de mogelijkheden en kosten hiervoor zijn.